Hver gang Bernhard Langer vinder på Champions Tour mod stjerner, der lige er fyldt 50, tror man, at det må være sidste gang. Han er selv fyldt 65 og havde ikke vundet siden februar, da han i denne weekend sejrede i Timber Tech Championship i -17, seks(!) slag foran Paul Goydos og Thongchai Jaidee.

Det var Langers sejr nr. 44 på Champions Tour, og han er nu kun en sejr fra Hale Inwins 45, mens han er den ældste vinder nogensinde.

Langer gik første runde i -1 og eksploderede derefter i et birdieorgie, hvor han bl.a. holede et bunkerslag. Resultatet blev banerekord 63 slag, -9, to slag under hans alder. Sidste dag fortsatte han i fineste stil med en runde i 66.

Han var naturligt glad og tilfreds, og noget af årsagen var, at der blev spillet i hans hjemby, Boca Raton. Dermed kunne han sove og spise hjemme, og der var sort af familie og venner på banen, når han spillede; en slags Bernhards Army!

I Charles Schwab Cup rykkede han fra nr. 7 op til nr. 5, men det er næppe sandsynligt, at han kan vinde i år, hvor Steven Alker, fører stort inden finalen, som spilles fra på torsdag i Phoenix.

Så skal vi lige have med, at en kvindelig blogger slog golfbolde ned i Grand Canyon, hvor det er strengt forbudt at nedkaste noget som helst, da det vil være til livsfare for mennesker eller dyr dér, hvor de rammer.

Kvinden, som på et tidspunkt mistede grebet om sin kølle og lod den følge efter boldene i slugten, blev filmet, mens hun gjorde det, og lagde det på TikTok. Det har gjort det muligt at identificere hende, og hun er nu anklaget for at sætte andres liv i fare. Videoen er fjernet fra TikTok, men andre nåede at kopiere den, og med lidt research finder man den let på nettet, men jeg gætter på, at det er strafbart at kopiere et link her, så altså ….

Forrige artikelSeks danskere videre til Q-school-finalen
Næste artikelTiger med i ny The Match
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.