Forside Generelt Tirsdagsanekdoten om talenter og baldrede solceller

Tirsdagsanekdoten om talenter og baldrede solceller

Rasmus Neergaard-Petersen. Foto: Laus Bjerre Christensen.

Ingen af de to modtagere af årets Golf Club Danmarks legat kunne være til stede, da stedfortrædere modtog de 25.000 kr, som begge har fået til gavn for deres fortsatte fremskridt i golf.

På spindesiden gik beløbet til Amalie Leth-Nissen, hvis fortjenester denne sides læsere næppe er uvidende om. To danske titler og nr. 2 i et tredje DM samt indtil videre bronze ved damernes EM for hold. Hvad kan det ikke udvikle sig til?

På sværdsiden var der tale om et dacapo, da Rasmus Neergaard-Petersen (billedet. Foto: Laus Bjerre Christensen) modtog legatet for andet år i træk. Han er på college i USA og har trods den corona-indtørrede sæson to flotte præstationer at henvise til: Sejr i Oklahoma Stroke Play og andenplads i Western Amateur.

— o0o —

En stor udgift er på vej til Odense Golfklub, hvis medlemmer er flittige på driving range, men ikke altid slår helt lige, når de forsøger at lægge deres sving om.

Det har betydning, fordi det nye supersygehus opføres for tiden som nabo og har et kolossalt solcelleanlæg lige op mod driving range, hvor de siges at ligge bedst.

Foreløbig er der smadret seks solcellepaneler, og nu skal klubben sætte et 8 m højt og 150 m langt hegn op for at undgå yderligere skader.