Store dele af de planlagte aktiviteter for handikappede måtte skrinlægges pga. corona, bl.a. en landsdækkende tour, hvis tre første afdelinger faldt væk. Nu er man i gang, og der er spillet på Skt. Knud, Nyborg, Brande og Møn.
En ting kan man fastslå: Mette Wegge Lynggaard fra Trelleborg er i storform. Hun er fra fødslen ramt af en cerebral parese, men har alligevel formået at spille sig ned i et handicap omkring 3, og hun har vundet europamesterskabet. At andre kvindelige handikappede i Danmark ikke har lyst til at spille turnering gør, at hun ikke kan blive dansk mester, fordi hun ikke har nogen at konkurrere imod.
Senest konkurrerede hun derfor på Møn med mændene, især Hillerøds Casper Holst Christensen. I stableford sejrede Lynggaard med et enkelt point, men i slagspil blev resultatet omvendt, da Christensen gik i 75 og Lynggaard i 76 slag.
DGUs paragolfkonsulent Jesper Hviid håber, at Lynggaard snart får de kvindelige konkurrenter, der vil give ekstra motivation. Ikke kun personer med medfødte handikap, men også de, der er under genoptræning efter blodpropper og andet, kan være med.
Sponsorship fra Daugaard Logistik gør i øvrigt, at der er mulighed for at give spillerne tilskud til at tage til en åben turnering i Prag senere i år, så året ikke bliver totalt uden internationale opgaver.