Der har været mange mindre nyheder fra turneringer, personnyt og doping i den forgangne uge. Her kommer et udvalg.

Rasmus Broholt Lind (billedet/ Getty) besluttede sig for at prøve at kvalificere sig til den tyske Pro Tour, der er på niveau med Nordic League. I Velden ville 40 spillere kvalificere sig til 2024, og det krav var intet problem for Odderspilleren, der blev nr. 12 i -1. Nu kan han glæde sig til en tur til Det Røde Hav, hvor de første fire turneringer i 2024 spilles.

Martin Ovesen er tilbage i den klub, han repræsenterede i sin aktive karriere, Kolding Golfklub, men nu er han golfmanager. Begge sider er meget tilfredse med gensynet.

Benniksgaard GK er ni greens lukket, og man må på dem spille til vintergreens. Årsagen er meningsløst hærværk med round up, måske i bare glæde over, at man fortsat må bruge det i EU.

Syv danskere kvalificerede sig i Sverige til næste års Nordic League. Det var Simon Bukrinsky, Kokkedal. Jacob Worm Agerschou, Stensballegård. Marcus Wochsner, Søllerød, Kasper Kristiansen, Great Northern. Keen Bernberg, Harekær og de to amatører Magnus Lohse Ingvardsen, Aalborg samt Thomas Vestergaard, Odense Eventyr.

Dopingsagerne er heldigvis få i golf, men An Byeong Hun fra Sydkorea har fået tre måneders karantæne for at have indtaget et stof, der, siger han, var i en næsespray, hans mor gav ham til at kurere en influenza med. Stoffet er ikke præstationsfremmende på nogen måde, og så kan man jo undre sig over, at det står på listen over dopingstoffer.

 

Forrige artikelTom Kim vandt i Las Vegas
Næste artikelInnovationer inden for golfteknologi: Fra GPS til svinganalysatorer
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.