Shiners Children’s Open i Las Vegas blev afgjort på 16. hul. Det er par-5 og en klar birdiemulighed, men canadiske Adam Hadwin slog sit anden slag i vandet og indkasserede en bogey.

Dermed var sydkoreanske Tom Kim (billedet/ Getty) i spidsen, og den afgav han ikke. Han er publikumsfavorit for sin humørfyldte fremtræden, men også for sin ydmyghed. Han forsvarede sidste års sejr og sagde, at det havde været en lang og hård sæson, så han var heldig med at kunne forsvare. Slutstillingen i toppen blev: 1. Tom Kim -20. 2. Adam Hadwin -19. 3. Eric Cole og J. T. Poston, begge USA, Alex Norén, Sverige og Taylor Pendrith, Canada -18.

Nicolai Højgaard gik sidste runde i -1 og faldt tre pladser tilbage til nr. 56 i -6.

Hainan Open sluttede med sejr til portugiseren Ricardo Guveia i -16. Sebastian Friedrichsen sluttede som nr. 18 i -8, mens Rasmus Neergaard-Petersen blev nr. 44 i -3.

Forrige artikelHelligkilde blev nr. 9
Næste artikelTirsdagsanekdoten samler op, bl. a. med spiller, der blev dopet af sin mor (ikke ham på billedet)
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.