Made in HimmerLand har fået en ideel placering i 2023, hvor den spilles 6-9. juli. Dermed deler den måned med The Open, og det har gjort den ekstra attraktiv. Der kommer nemlig tre pladser i The Open på spil. De går til de spillere i slutstillingens top-10, der endnu ikke er kvalificeret på anden måde, og det betyder, at mange vil stille op i håb om at erobre en af disse pladser.

Made in HimmerLand er desuden kendt for de koncerter, der arrangeres umiddelbart efter spillet torsdag, fredag og lørdag. Det sker på den store scene i Village-området, og musikprogrammet er allerede klart. Torsdag aften byder man bl.a. på Bellami Feat og Lune Carlsen (billedet). Fredag kommer Smokie på scenen, mens man lørdag kan glæde sig til Electric Light Orchestra Feat og Phil Bates.

Der er med andre ord meget at glæde sig til såvel for golfspillere som musikelskere.

Forrige artikelTre danskere i top-10 på ECCO Winter Tour
Næste artikelFornem præstation af Sebastian Wiis, der tabte omspil om førstepladsen
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.