Der bliver skrevet dansk golfhistorie lørdag. Danmark har i 2019-20 to spillere med fuldt PGA-kort, og for første gang klarer de cuttet i samme turnering, Houston Open. Det står klart, selv om anden runde først bliver færdigspillet lørdag.

Den spilles i den del af Houston, der deler navn med en dansk sagnkongeby, Humble på Langeland, og længe så det ikke så optimistisk ud for Sebastian Cappelen, der startede anden runde som nr. 111 og stadig lå i +1 efter 12 huller. Resten af dagen gik han imidlertid i -3 med tre birdies. Dermed kom han i klubhuset som nr. 43, og i dagens løb betød de svære forhold, at hans -2 blev bedre og bedre. Da hornet lød for spilafbrud, var han nr. 32.

Lucas Bjerregaard spillede første runde i -2, men anden i +1. -1 er dog med sikkerhed nok til klaret cut. Aktuelt ligger han som 44.

I spidsen ligger natten over Peter Malnati i -10, men han kan lørdag morgen bliver overhalet af Talor Gooch (Nej, han hedder ikke Taylor), som mangler fire huller og ligger i -9.

Forrige artikelLillebælt satser på juniorer
Næste artikelBred elite i Dronninglund
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.