Oliver Hundebøll holdt fast i sit fine spil til det sidste. -5 i fjerde runde bragte ham helt frem som nr. 5, dels med Jens Dantorp, Sverige i -18. Da Søren Kjeldsen sluttede smukt af med -6, blev han delt nr. 7 i -17. Et flot dansk resultat i Hero Open på Fairmont St. Andrews. På Gettys billede ser vi en stilsikker Oliver Hundebøll

Christoffer Bring sin bedste runde, -6, og avancerede til nr. 22 i -12. En fornem præstation. Jeff Winther havde ikke fået birdieskoene på, så han gik i -1 og sluttede som nr. 41 i -10.

Sean Crocker førte fra start til mål og sejrede i -22 efter en slutrunde i -4. Eddie Pepperell sluttede med en runde i -7 og kom tæt på som nr. 2 i -21, mens David Law, Skotland og Adrian Otaegui delte tredjepladsen i -19.

Martin Leth Simonsen er formentlig lige så ærgerlig som alle vi andre over sin skrækkelige runde på moving day i Irish Open. I dag var han tilbage i god stil, fik -4 og sluttede i -1 som nr. 36. Kunne vi have tryllet lørdagen væk, havde han ligget delt 5.

Endelig blev Emily Pedersen nr. 65 i par i Trust Golf Scottish Open efter en pæn sidste runde i -2. Med få huller tilbage tegner det til sejr til Ayaka Furue fra Japan.