Hvad skal man sige? Henrik Stenson vandt i sin debut på LIV godt 32 mio. kr. ved at vinde individuelt i -11 og blive nr. 2. i holdturneringen. Patrick Woolf og Dustin Johnson delte 2. pladsen i -9, mens Carlo Ortiz blev nr. 4 i -8. Mon Stenson alligevel føler sig godt tilpas.

Nu skal man ikke tro, at alle får de store penge. Phil Mickelson får 200 mio. $ for at stille op i fire år, men nogle af spillerne har deres plads pga. at LIV-serien er en del af Asian Tour, og de skal vinde penge nok til at holde deres kort, så der er unægtelig de politisk indkøbte stjerner og så de noget mindre formående asiatiske spillere.

Der var kun 80 km mellem Bedminster og New York, hvor der blev spillet Rocket Mortgage Classic, men der var mange tusind tilskuere i New York og meget få i Bedminster.

Tony Finau (billedet/Getty) har endelig fået vænnet sig til at vinde, og søndag sejrede han i -26 foran Patrick Cantlay, Cameron Young og canadieren Taylor Pendrith -21. Finau rykkede dermed 10 pladser fremad på FedEx Cup listen, hvor han nu er nr. 7.