Der var dømt revanche da alle tre finalehold fra Portugal sidste år var til start på Skjoldenæsholms flotte Trent Jones jr. Course.
Bo Bjerre og Jens Berger fra BB Fugeentreprise vandt sidste års DM i Firmagolf – der fra i år hedder DA Firma-Masters – og de viste, at de stadig er bedst. Med 58 point (begge spilleres sammenlagte stableford-scores) var de hele 5 point bedre end Mounir Benali og Andreas Theil på 2. pladsen. Disse to hold er videre til Landsfinalen d. 30. september på HC Andersen Golf.

På Lübker Golf Resort ugen efter vandt Lars Olsen og Jimmy Petersen fra JP Finans sikkert med overbevisende 66 point. De er også klar til Landsfinalen.
De to næste runder i DA Firma-Masters afholdes d. 20 august på Great Northern og d. 5. september på Simon’s. Et hold består af to spillere, hvor begge spilleres stableford scores tæller. Den bedste 1/6 går videre til Landsfinalen fra hver af de indledende runder. I Landsfinalen går de tre bedste hold videre til finalen i Portugal, hvor de flyver med TAP, bor på det femstjernede Hotel Royal Obidos Evolutée og spiller fire verdensklassebaner inkl. den nye West Cliffs.
Resultater og tilmelding på www.green-time.com/dmf

Forrige artikelVejle med dramatisk natur og Økolariet
Næste artikelAlle døre står åbne
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.