Ladies European Tour 2023 lakker mod enden, og Nicole Broch Estrup fik en udmærket indledning på sæsonfinalen på Las Brisas i Spanien med en runde -2 i Andalucia Open de Espãna Feminino. Det giver hende en 15. plads, 5 slag efter svenske Linn Grant, der topper i -7.

Samtidig er sæsonen 2024 blevet indledt i både Australien og Sydafrika.

I Australian PGA Championship er John Axelsen nummer 51 i -1, mens Søren Kjeldsen fik en skidt sæsonstart med +5, der placerer ham tæt på bunden. Spanske Joel Moscatel fører overraskende i -8, 1 slag bedre end én af forhåndsfavoritterne, Min Woo Lee. En anden favorit, The Open-vinderen og nuværende LIV Golf-medlem, Cameron Smith startede svagt i +2, og ligger uden for Top100.

I Joburg Open i Sydafrika spiller Jonathan Gøth-Rasmussen sin første DP World Tour-turnering nogensinde, og han kom egentlig godt fra land. Han var ude i sidste bold og lå ind til sidste hul i -2 indenfor Top20. Desværre sluttede han med en dobbeltbogey, og det placerer ham side om side med Jeppe Kristian Andersen, i par,  indenfor cuttet på delt 54. plads. Niklas Nørgaard, +1, Søren Broholt Lind, +3, og Joachim B. Hansen, +9, er udenfor cuttet, og skal spille gode anden runde for at komme videre.

Thriston Lawrence, -8, fører med 3 slag.

Foto: 

Forrige artikelDP World Tour tilgiver Wiesberger
Næste artikelBlød dansk fredag
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.