Det var ikke særlig godt, men det kunne have været værre for danskerne i fredagens turneringer.

Bedst klarede Nicole Broch Estrup (billedet/ Getty) sig i Andalucia Costa del Sol Open, da hun avancerede 20 pladser til nr. 15 i -2, Syv slag efter Kirsten Rudgeley, Australien i -9.

Der spilles på DP World Tour to steder. I Australien klarede hverken Søren Kjeldsen +1 eller John Axelsen +2 cuttet i Fortinet Australian PGA Championship, selv om Kjeldsen i anden runde gik i -4. Der manglede lige et enkelt slag.

I Joburg Open fører sydafrikaneren Nikhil Rama i -13, men her spillede Jeppe Kristian sig frem som nr. 17 i -4, som også var hans resultat i runde 2. Niklas Nørgaard er nr. 32 i -2, mens Jonathan Gøth-Rasmussen som nr. 87 i +2 og Søren Broholt Lind som nr. 117 i +6 måtte nøjes med at høste erfaringer i deres første turnering med DP World Tour kort.

Der spilles forskellige turneringer i simulatorgolf. På Next Golf Tour spilles første runde ‘på’ Marco Simone. Der er 902 tilmeldte, og kun 26 spillede første dag, men af dem var Emil Elkjær Petersen delt nr. 1 i -7, der nok skal give en pæn placering til slut.

Forrige artikelTorsdags opdatering: God indledning af Nicole
Næste artikelGOLFBLADET.com lagt ned igen-igen
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.