Ladies European Tour er for første gang i år på europæisk grund, med Amundi German Masters i Berlin. Her har Cecilie Finne-Ipsen (+6) og Line Toft Hansen (+9) begge fået en skidt start, og ligger tæt på bunden af feltet. Mange spillere er fortsat i gang med runden, som Emma Spitz fra Østrig har færdigspillet i foreløbigt bedste score 69 (-3).

På LPGA Tour er både Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen i gang med første runde af Mizuho Americas Open. Nanna er i +1 efter fire huller, mens Emily desværre ligger sidst i +5 efter ni huller. Mange spillere har end ikke indledt runden, og vi følger op i morgen tidlig.

PGA Championship er kommet i gang – men ikke for de tre danskere, der alle har starter i den sene del af programmet. Lige p.t. er Xander Schauffele, Victor Hovland og Jordan Spieth på førstepladsen i -3 efter hhv. seks, fire og fire huller.

Foto: Cecilie Finne-Ipsen (c) Jesper Vinzents.

Forrige artikelUgens tv-golf: 11 ‘vikinger’ til kamp på Valhalla
Næste artikelPGA Championship: Alle danskere under par
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.