Ugens helt store begivenhed er naturligvis sæsonens anden major hos mændene, PGA Championship, som i år spilles på Valhalla Golf Club i Louisville, Kentucky.

Måske er referencen til den nordiske mytologi et godt tegn. Ikke færre end 11 ‘vikinger’ stiller nemlig til start, hele syv svenskere med stjerneskuddet Ludvig Åberg i spidsen, norske Viktor Hovland og så selvfølgelig tre danskere; Rasmus og Nicolai Højgaard (billedet) og Thorbjørn Olesen.

Forhåndsfavoritterne er naturligvis den suveræne verdensetter, Scottie Scheffler, der blev far til sit første barn i onsdags, en søn, og så Rory McIlroy, nummer to i verden, og vinder i Schefflers fravær i søndags i Wells Fargo Championship. Men mange andre kan blande sig i titelkampen, og hvorfor ikke en af ‘vikingerne’?

V Sport Golf har som sædvanligt rettighederne til majors, og der sendes fra kl. 20 – 02 torsdag og fredag på V Sport Golf/Viaplay Total og fra kl. 19 i weekenden.

LPGA Tour afvikler Mizuho Americas Open i New Jersey. Både Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen er med og skal forsøge at revanchere sidste uges missede cutts.

Viaplay Total sender live alle dage fra kl. 21, og forskudt på V Sport Golf fra kl. 1 om natten.

Ladies European Tour er for første gang i år på europæisk grund, når Amundi German Masters spilles på Seddinger See udenfor Berlin. Hverken Nicole Broch Estrup, Smilla Tarning Sønderby eller Sofie Kibsgaard Nielsen er tilmeldt efter man spillede i Korea i sidste uge, men det er Cecilie Finne-Ipsen, forhåbentlig uden for meget jetlag, og så er der blevet plads til Line Toft Hansen.

V Sport Golf/Viaplay Total sender alle fire dage, fra kl. 11 torsdag-fredag og fra kl. 12 i weekenden.

Foto: Getty Images

Forrige artikelTirsdagsanekdoten om Gahm on/over
Næste artikelTorsdagsopdatering: Skidt start for danske kvinder
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.