For første gang i løbet af turneringen, er der ikke en dansker på førstepladsen efter en afsluttet runde af Abu Dhabi Championship, men det gør ikke så meget, for tre danskere ligger indenfor 3 slag fra førstepladsen og har alle muligheden for at triumfere i morgen.

Nicolai Kristensen er fortsat bedste dansker på en delt fjerdeplads i -16 efter en runde i 67 slag (-3), 2 slag efter lurer Rasmus Neergaard-Petersen (64) – på billedet – på sæsonens anden sejr, side om side med bl.a. Sebastian Friedrichsen (66) på delt ottendeplads.

Tre spillere, Alexander Levy, Wilco Nienaber og Garrick Porteus deler førstepladsen  i -17.

Jonathan Gøth-Rasmussen (67) er 22., Hamish Brown (66) nummer 31, John Axelsen (68) 49 og Jeppe Kristian Andersen (70), Christoffer Bring (70) og Joachim B. Hansen (71) deler 65. pladsen.

På Ladies European Tour viste det sig at en fejlagtig scorerapportering betød, at Sofie Kibsgaard i anden runde af Joburg Ladies Open fredag, ikke gik 7, men kun 5 over par, og hun klarede derfor akkurat cuttet. I dag gik hun så 79 (+6), og ligger sidst. Rookien Chiara Tamburlini fra Schweiz – 14 under par – har taget en markant føring på hele 6 slag ned til nærmeste udfordrer, Aunchisa Utama fra Thailand.

Foto: Getty Images

Forrige artikelThomas Bjørn fører på PGA Tour Champions
Næste artikelNanna stormede frem
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.