Fredag klarede hun med nød og næppe cuttet i Chevron Championship, og lørdag stormede Nanna Koerstz Madsen så frem gennem feltet med en flot, flot runde i 66 slag (-6). Det bragte hende på et tidspunkt helt op i nærheden af Top10, men det var ingen mange var startet på runden.

Lige nu ligger Nanna på delt 20. plads i -4, men spillet blev suspenderet på grund af dårligt vejr, da førerbolden havde spillet 11 huller. Og det genoptages i dag inden finalerunden.

Atthaya Thitikul fører i -11 (efter 11 huller af tredje runde), foran Brooke Henderson, der er 8 under for runden med ét hul tilbage, og Nelly Korda (efter 11 huller) i -10. Ikke færre end 11 spillere deler niendepladsen i -5 (kun to af dem er færdigspillet) så Nanna er lige nu kun 1 slag fra Top10.

Runden aflyst

Thomas Bjørn fører fortsat på PGA Tour Champions, der også spiller i Texas. Anden runde af Invited Celebrity Classic måtte aflyses helt på grund af det uvejr, der også senere ramte kvindernes major. Turneringen er reduceret til 36 huller.

På PGA Tour fortsætter Scottie Scheffler sit formidable forår. Han gik tredje runde af RBC Heritage i 63 slag og fører nu turneringen i -16. Sepp Straka er alene på andenpladsen i -15, Collin Morikawa nummer tre i -14 og så er bl.a. Ludvig Åberg i -13.

I Corales Puntacana Championship fører Wesley Bryan stadig i 17 under par, 1 slag bedre end Kevin Tway.

Foto: Getty Images

Forrige artikelTre danskere med vinderchance på Challenge Tour
Næste artikelNicolai Kristensen nummer tre i Abu Dhabi
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.