Ladies European Tour er i denne uge i Singapore til en af de pengestærke Aramco Team Series turneringer, hvor der spilles både om en individuel titel og en holdtitel. Der er tre pro’er og en amatør på hvert af de 26 hold, og selvom man måske ikke klarer sig optimalt individuelt så kan kan man score en stor gevinst i holdkonkurrencen.

Nyprofessionelle Amalie Leth-Nissen har fået en kærkommen invitation til turneringen, hvor også Nicole Broch Estrup og Emily Kristine Pedersen er med. Og det er en stor chance for Amalie, så tidligt i hendes professionelle karriere. Hidtil har hun vist sig fint frem i de professionelles rækker, men her i et felt med blot 78 spillere og blandt dem verdens bedste, Lydia Ko og den benhårde amerikanske grinder, Danielle Kang, kan hun for alvor få syn for hvor hun står i forhold til de bedste.

Discovery+ sender torsdag-fredag fra kl. 06 alle tre dage, torsdag til lørdag.

PGA Tour

Discovery+/Eurosport 2 sender også fra PGA Tours Valspar Championship i Florida, hvor der i denne uge er ‘normale’ pengepræmier og derfor et markant svagere felt end de seneste par ugers stjerneparade. Her er kun fem spillere fra Top25 i verden til start og det er Sam Burns, Keegan Bradley, Matt Fitzpatrick, Justin Thomas og Jordan Spieth. Hvis én af dem vinder turneringen vil man nok ikke få sine penge mange gange tilbage. Bemærk at franske Victor Perez, der fører Race to Dubai-ranglisten sæsondebuterer i USA, og han er nok heller ikke et dårligt vinderbud.

Sendetider: Torsdag-fredag kl. 19 og kl. 18 i weekenden. Med featured groups og speciel feeds fra kl. 13.15.

Ingen tv-dækning

Der er seks danskere med i SDC Championship i Sydafrika, som tæller til DP World Tour: Joachim B. Hansen har fået en invitation, de øvrige er Jeff Winther, Niklas Nørgaard, Oliver Hundebøll, Martin Simonsen og John Axelsen. Vi må håbe, at de kollektivt gør det noget bedre end sidste uge i Kenya, hvor udbyttet var usædvanligt magert set med de snart forvænte danske briller.

Der er umiddelbart ikke tv-dækning af denne turnering. Det fremgår i hvert fald ikke af tv-oversigten.

Foto: LET

Forrige artikelNicolai Tinning indstiller karrieren
Næste artikelLeth Simonsen nr. 4 – Nicole Broch Estrupnr. 7
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.