Forholdene var ekstremt svære i SDS Championship i Sydafrika, hvor en blæst, der i vindstødene tangerede storm, hele dagen generede spillerne. Franskmanden David Ravetto har formentlig ikke fået mange nye venner, efter at han fastslog, at det sandelig også var nødvendigt på en bane, der ellers var alt for let.

Det kunne han sagtens sige, for han tog spidsen på deling med nordmanden Kristian Krogh Johannessen i -5. Connor Syme ligger som nr. 3 i -4, mens Martin Leth Simonsen, på Gettys billede ude i træerne, gik en smuk runde i -3 trods såvel en bogey som en dobbeltbogey under vejs. Han deler sin fjerdeplads med bl.a. Joost Luiten, der i sin runde såvel fik en tripel bogey som en albatross, begge dele under indflydelse af blæsten.

Jeff Winther spillede 15 huller i par. Ét hul gav en dobbeltbogey, og det blev opvejet af to bogeys. Han ligger nr. 31 i par, mens John Axelsen er nr. 50 i +1.

De øvrige danskere føler sig formentlig snydt af blæsten. Niklas Nørgaard nr. 100 i +4, Joachim B. Hansen nr. 111 i +5 og Oliver Hundebøll nr. 151 i +11. Han lå i -1 efter fire huller, men så var der lukket for birdiekontoen. Han var startet på hul 10 og spillede på sin bag-9 fem huller i +9 med en quintuple bogey.

I Singapore spiller man på LET Aramco Golf Series, og her kom Nicole Broch Estrup smukt fra start som nr. 7 i -3. Nicole Garcia, Sydafrika fører i -5, et slag foran fire spillere.

Amalie Leth-Nissen, der har fået en invitation til den præmiestærke turnering, ligger som nr. 42 i +2, mens Emily Pedersen ligger som nr. 59 i +4.

 

Forrige artikelUgens tv-golf: Amalie får stor chance
Næste artikelSlut med Made in HimmerLand – men ikke med turneringen
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.