Søndag vandt Thomas Bjørn på Mauritius, på Legends Tour. Kan han gøre det igen, når det er DP World Tour, der spiller på paradisøen?

Det vil tiden vide. Thomas Bjørn er i hvert fald blevet på Mauritius, hvor han sammen med Lucas Bjerregaard, Niklas Nørgaard Møller, Christoffer Bring og John Axelsen udgør det danske islæt i AfrAsia Bank Mauritius Open.

Sidst turneringen blev spillet – i 2020 – blev det dansk vinder, Rasmus Højgaard. Der spilles i år på Mont Choisy Le Golf i Grand Baie, og præmiesummen er beskedne 1. mio. €, men en sejr er en sejr. Sidste uges vinder Ockie Strydom er i feltet, det samme er vinderen af Challenge Tour 2022, Nathan Kimsey, som også viste sig fint frem i sidste uge.

V Sport Golf/Viaplay sender fra kl. 9.30 torsdag-fredag og fra kl. 9.00 i weekenden.

Tiger Woods og hans søn, Charlie, er hovedattraktionen når off-season generationsmatchen PNC Championship spilles i USA. Den sportslige værdi er til at overse, men det plejer at være ganske underholdende.

GOLFTV er jo lukket, så nu skal man se golfen på Discovery+, hvor der sendes lørdag fra kl. 19 og søndag fra kl. 17.30.

Foto: Thomas Bjørn havde sin søn, Oliver, som caddie i sidste uge. I denne uge er det Chris Lloyd, der skal passe bag’en for bjørnen. (Getty Images)

Forrige artikelKlarede presset: Tre videre til LET Q-School
Næste artikelChallenge Tour kommer til København
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.