Som vi skrev i går, er Emily Kristine Pedersens sejr på Road to Costa del Sol ikke 100 % sikker endnu, men kun omkring 99 %. Svenske Julia Engström kan nemlig i teorien overhale Emilys forspring på knapt 393 point, men det vil reelt kræve at Julia vinder både The Saudi Ladies Team International, der spilles fra i dag, tirsdag, til torsdag OG næste uges Andalucia Costa del Sol Open de Espana, og at Emily i BEGGE turneringer slutter langt nede i feltet. Det tror ingen på sker, men intet er som bekendt afgjort før ’den fede dame har sunget’.

GOLFTV sender live tirsdag til torsdag fra Saudi, hvor også Linette Holmslykke og Line Toft Hansen er med. Der spilles i to rækker om i alt 500.000 $. En holdrække og en individuel række. Pointene til ranglisten udregnes på baggrund af den individuelle række.

Tv-tider: Tirsdag-torsdag kl. 13-16. Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

LPGA i gang igen

Også Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen er i aktion, når LPGA genoptager turneringerne med Pelican Women’s Championship i Florida. Her sender V Sport Golf/Viaplay fra kl. 20-30-23.30 torsdag og fredag, og fra kl. 19-22 i weekenden. Iben Tinning kommenterer.

Første af tre

European Tour indleder et lille Sydafrika swing med den første af tre turneringer dernede, Joburg Open i Johannesburg. Joachim B. Hansen, Benjamin Poke og Nicolai Højgaard udgør det danske kontingent i turneringen, hvor startlisten naturligt nok domineres af sydafrikanske spillere. V Sport Golf/Viaplay sender torsdag fra kl. 8-11 og 14-16, fredag, lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 16.00/15.30. Michael Lermark og Jesper Kjærbye kommenterer.

Der er ikke livedækning fra Challenge Tours Grand Final, der spilles på T-Golf & Country Club på Mallorca, med Martin Leth Simonsen og Niklas Nørgaard Møller i det eksklusive felt på 45 spillere.

PGA Tour nærmer sig juleferien, men der resterer stadig et par turneringer. I denne uge er der RSM Classic fra St. Simon’s Island, hvor Sebastian Cappelen er med i feltet. Ugens storfavorit må være Sunglae Im, der kommer til direkte fra en delt andenplads i Masters. GOLFTV/Eurosport sender fra 19-22 alle fire dage med Jesper Knudsen og Andreas Hartø som kommentatorer.

Foto; Tristan Jones/LET