I sidste uge var al fokus på The Masters, men de bedste spillere i verden får ikke lov at hvile længe ovenpå strabadserne, for allerede i denne uge gælder det RBC Heritage, som fra denne sæson er en af de såkaldte ‘designated events’ med 20 mio. $ i potten og hvor PGA Tours absolutte stjerner er forpligtet til at stille op.

Det betyder at hele karavanen rykker til Hilton Head Island i South Carolina med det ikoniske fyrtårn og endnu en jakke som sejrstrofæ – i dette tilfælde en skotskternet. Der er dog et par afbud; Will Zalatoris, der måtte melde afbud til Masters, er så skadet, at sæsonen reelt er slut for verdens nummer otte, og Rory McIlroy er enten fysisk eller mentalt martret efter at have misset cuttet på Augusta National – der er ikke rigtigt kommet nogen forklaring på hans afbud, som formentlig koster ham en ‘straf’ i form af nedsat bonus i PGA Tours PiP-program. Om Jon Rahm har energi på tanken efter sejren, eller om eksperternes favorit, Patrick Cantlay, kan holde niveauet fra sidste uge vil tiden vise. LIV-spillerne, der klarede sig så godt til Masters (Koepka, Mickelson og Reed især) er naturligvis ikke med.

Discovery+/Eurosport 2 sender fra kl. 20 torsdag-fredag og fra kl. 19 i weekenden. Inden da kan man følge diverse feeds og featured groups.

Danskere på Hawaii

For både Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen er LOTTE Championship på Hawaii en optakt til næste uges major, The Chevron Championship. De er begge kommet lidt lunkent i gang med sæsonen, og jagter derfor begge et topresultat, de kan bruge til at tanke selvtillid foran for major-turneringen.

På grund af tidsforskellen sendes der allerede natten til torsdag kl. 01.00, samme tid natten til fredag, lørdag og søndag på V Sport Golf/Viaplay. Det er altså noget natteroderi.

Man kan også se golf til morgenmaden på V Sport Golf/Viaplay, som sender fra Asian Tours International Series Vietnam fra kl. 8 torsdag/fredag og kl. 6 i weekenden.

Foto: Getty Images

Forrige artikelThysted fører – og mangler endda fire huller
Næste artikelDanskerne faldt tilbage i Polen
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.