Ladies European Tour afslutter sæsonen med Andalucia Open de Espãna på Costa del Sol, som igen i år er tourfinalen. Nicole Broch Estrup bliver eneste danske deltager, da Smilla Tarning Sønderby har meldt afbud med en blanding af en rygskade og en gedigen influenza.

Discoveryplus sender torsdag til lørdag fra kl. 14, og søndag fra kl. 13.30

DP World Tour sluttede sæsonen 2022-23 i søndags, men allerede natten til torsdag indledes sæsonen 2023-24 med Australian PGA Championship. Her er Søren Kjeldsen og John Axelsen taget ned i håb om at indlede den nye sæson godt.

Joburg Open i Johannesburg i Sydafrika tæller også til DP World Tour. Turneringen er ikke så stærkt besat som den i Australien, men her er fem danskere med. Niklas Nørgaard og den tidligere vinder fra 2020, Joachim B. Hansen, får følgeskab af de to nyslåede DPWT-medlemmer Søren Broholt Lind og Jeppe Kristian Andersen, som missede kvalifikation til den store tour, men altså har fået en af de sidste pladser i feltet.

V Sport Golf sender fra kl 03.30 om morgenen, Torsdag til søndag, fra Australian PGA og fra kl. 11 torsdag-lørdag og kl. 10 søndag fra Joburg Open.

Foto: Getty Images

Forrige artikelWeekendopdatering: Stor sejr til Åberg
Næste artikelDP World Tour tilgiver Wiesberger
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.