Alt druknede søndag i Nicolai Højgaards sejr i Dubai, men også en anden ung Ryder Cup-spiller, og kommende superstjerne sejrede stort søndag. Ludvig Åberg, den 23-årige svenske komet, vandt i overlegen stil RSM Classic – 61-61 i weekenden siger vist alt! Han sluttede 29 under og var 4 slag bedre end Mackenzie Hughes på andenpladsen. Sejren var Åbergs anden i denne sæson, men den første på PGA Tour, og han har nu i sit første halve år som professionel sikret sig vinderkategori på begge de to store tours.

Med sejren rykker Åberg op som nummer 32 i verden. Nicolai Højgaard er nummer 50 på den opdaterede verdensrangliste, og holder den placering året ud, er han garanteret en plads i feltet til The Masters.

Yang vandt

Amy Yang vandt LPGA Tours Tour Championship i 27 under par, 3 slag bedre end Nasa Hataoka og Alison Lee. Nummer fire blev Lilia Vu, der også vandt CME Globe Rankings.

På Ladies European Tour blev det allerede lørdag afgjort, at tyske Alexandra Fosterling vandt Mallorca Ladies Golf Open med hele fem slag til nærmeste modstander. Det var hendes anden sejr i denne sæson.

Foto: Getty Images

Forrige artikelNicolai Højgaard slår alle rekorder med sejren i DP World Tour Championship
Næste artikelUgens tv-golf: En sæson slutter, en anden begynder
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.