Singapore Classic hedder ugens turnering på DP World Tour, og der spilles på Laguna National Golf Resort Club.

Hele ni danskere er til start – dog ikke Højgaard-brødrene og Thorbjørn Olesen.

Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen, Jeff Winther, Marcus Helligkilde, Niklas Nørgaard Møller, Oliver Hundebøll, Martin Simonsen, Christoffer Bring og John Axelsen udgør det danske kontingent, der spiller om to mio. $. Robert MacIntyre, Jordan Smith og den helt uforudsigelige Haotong Li, som er på hjemmebane, må være blandt feltets bedste navne.

V Sport Golf sender fra kl. 6.30 torsdag-fredag og fra kl. 6 i weekenden.

Kanalen sender også fra The International Series Oman fra Asian Tour, fra kl. 11.30 (10.30 i weekenden)

10 gange større

WM Phoenix Open på TPC Scottsdale (billedet) er altid én af årets vildeste turneringer, hvor et gigantisk og normalt meget højlydt og opstemt publikum bakker spillerne op inden de søndag aften fortsætter festen med at se Super Bowl.

Der er 10 gange så store pengepræmier på spil i Phoenix i forhold til DP World Tour – man forstår godt hvorfor spillerne drømmer om den amerikanske tour – 20 mio. $! Det tiltrækker naturligvis et stærkt felt med verdens nummer 1, Rory McIlroy i spidsen. Scottie Scheffler og Jon Rahm, nummer 2 og 3 i verden, er også med og i alt er otte af verdens Top10, og 22 af verdens Top25 til start.

Discovery+/Eurosport sender fra 21.30 torsdag-fredag og fra kl. 19 i weekenden, men allerede fra kl. 15.45 kan man følge featured groups på Dicovery+.

Foto: Getty Images

Forrige artikelTirsdagsanekdoten: Hvad blev der egentlig af Misha?
Næste artikelDansk sejr i collegegolf
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.