Ladies European Tour indleder 2023 i Kenya, og det betyder sæsondebut til Smilla Sønderby og Linette Holmslykke og en meget spændende professionel debut til Amalie Leth-Nissen (billedet).

Discovery+ sender alle fire dage fra Magical Kenya Ladies Open, torsdag-lørdag fra kl. 13.30 og søndag fra kl. 12.

Discovery+ – og Eurosport2 – er også med når PGA Tours traditionsrige pro-am AT&T Pebble Beach Pro-Am spilles på de smukke baner på Monterey Peninsula i Californien. De største profiler er Jordan Spieth, Viktor Hovland og Matt Fitzpatrick, og så må man ikke glemme de berømte amatører bl.a. altid underholdende Bill Murray og den nye ‘dreng’ i klassen, den netop pensionerede fodboldstjerne Gareth Bale. Da Bale spillede i Real Madrid blev han tit klandret for at interessere sigmere for at spille golf end at træne med holdkammeraterne. Og det skulle angiveligt have båret frugt.

Tv-tider: PGA Tour Live fra kl. 17.30, hoved transmission fra kl. 21 torsdag-fredag og kl. 19 i weekenden.

DP World Tour bliver i emiraterne til den lidt mindre Ras Al Khaimah Championship, hvor Nicolai Højgaard er forsvarende mester. John Axelsen spiller sin første turnering i 2023 og får lov at åbne ballet i torsdagens første bold.

De øvrige danskere i feltet er: Niklas Nørgaard Møller, Christoffer Bring, Thorbjørn Olesen, Rasmus Højgaard, Martin Simonsen, Thomas Bjørn, Oliver Hundebøll og Marcus Helligkilde.

Højgaard-brødrene og Thorbjørn er i tv-boldene, så forvænt en del billeder af dem i V Sport Golfs transmissioner, der starter kl. .30 alle fire dage.

V Sport Golf sender desuden fra Asian Tours stjernespækkede PIF Saudi International fra kl. 14.30 torsdag-fredag og kl. 16 i weekenden.

Foto: Tristan Jones/LET

Forrige artikelTirsdagsanekdoten om Reed, Garcia and McIlroy
Næste artikelGod danskerdag: Fire i top 10
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.