I USA fortsætter sagsanlæggene mellem LIV golf og PGA i sneglefart med foreløbig fordel PGA.

Imens fortsætter gamle venskaber med at krakelere på banerne, fx det mellem Sergio Garcia og Rory McIlroy, der var så intenst, at nordireren havde en fremtrædende rolle, da Garcia blev gift. Nu har McIlroy erklæret, at han ikke tror, at venskabet kan komme tilbage, og at han ikke mener, at spanieren på nogen måde kan være aktuel på det europæiske Ryder Cup-hold.

I forbindelse med weekendens HERO Dubai Desert Classic har der været episoder mellem Patrick Reed og McIlroy. Reed kom frisk fra en ret, der havde afvist hans sagsanlæg om, at diverse personer havde sørger for, at hans rygte blev dårligt. På Driving Range i Dubai forsøgte han at komme i kontakt med nordireren, der ignorerede ham totalt, hvilket fik Reed til at kaste en tee efter ham – hvorfor episoden nu kaldes TeeGate.

De kom til at kæmpe om sejren til slut, og det har utvivlsomt været en ekstra motivation for McIlroy, der endte med for første gang at vinde sin første turnering i et år. Det bringer ham også længere fra Greg Normanns totale antal sejre. Norman er leder af LIV.

Forrige artikelNu bliver DGU-kortet digitalt
Næste artikelUgens tv-golf: Pro-debut, sæsondebut, pro-am og titelforsvar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.