Der spilles turneringer med dansk deltagelse både øst, syd og vest i verden i denne uge, men kun i Singapore og Florida bringer tv-kanalerne os tæt på.

LPGA Tour er fortsat i Asien, hvor HSBC Women’s World Championship spilles i Singapore med et eksklusivt og stærkt felt på 66 spillere med verdens nummer 1, Lilia Vu i spidsen, og med Patty Tavatanakit på jagt efter et sejrs hattrick. Emily Kristine Pedersen er inde på en invitation, og viste strålende form i Thailand, mens Nanna Koerstz Madsen p.t. står anført som førstereserve i tilfælde af afbud.

V Sport Golf sender fra torsdag til søndag morgen fra kl. 03.30.

PGA Tour er i Palm Beach Gardens i Florida til det som tidligere var Honda Classic, men som nu hedder Cognizant Classic in The Palm Beaches. Her er Rasmus Højgaard for første gang i år i feltet på en non-member invitation – husk, at det var på den måde at Nicolai Højgaard sidste år spillede sig til en fuld PGA Tour kategori. Også Thorbjørn Olesen er i feltet, og det samme er Rory McIlroy, der som nummer 2 i verden er den højest rangerede spiller, og sidste uges højst overraskende vinder, Jake Knapp, nu med en vinderkategori i stedet for en kategori fra top20 på Korn Ferry Tour.

Discovery+/Eurosport 2 sender torsdag-fredag fra kl. 20 og fra kl. 19 i weekenden.

DP World Tour er i Sydafrika til en af sæsonens mindre turneringer, SDC Championship i Eastern Cape. Desværre er der ikke transmission fra turneringen, der har dansk deltagelse af Jeff Winther, Niklas Nørgaard, Søren Kjeldsen og Sebastian Friedrichsen, som er kvalificeret, mens Oliver Hundebøll har fået plads gennem de såkaldte ‘national spots’, da turneringen er co-sanktioneret mellem DPWT og Sunshine Tour.

Foto: Getty Images

 

Forrige artikelSvensk sejr i i ECCO Tour Spanish Open
Næste artikelGolfbladet – Februar 2024
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.