Alexander George Frances (billedet/Getty) spillede en fantastisk for-9, der bragte ham alene i spidsen for ECCO Tour Spanish Open før sidste rundes bag-9. Med seks birdies på de ni første huller passerede Næstvedspilleren svenskeren Christoffer Rahm fra Kungsbacka, men desværre standsede magien der. Efter par på 10 løb han ind i dobbeltbogey-bogey, og så var momentum væk.

Resten af vejen gik han i par, og det indbragte ham trods alt en delt andenplads i -10, mens Rahm sluttede i -12. Frances delte med Bjarki Pétursson fra Island, og bag dem fulgte:

4. Andreas Halvorsen, Norge -8. 5. Jacob Worm Agerschou, Stensballegaard og Jesper Asp, Sverige -7, og på en mangedelt syvendeplads i -6 fandt man bl.a. disse danske spillere: Mathias Gladbjerg, Breinholtgård; Lucas Bjerregaard; Christian Jacobsen, Korsør og Victor Bjørløw, Næstved.

Det var herligt at se Lucas Bjerregaard i storform. I hvert fald på de sidste 21 huller. Han lå i +4 uden synderlig udsigt til at klare cuttet, da han fik hole-in-one på anden runde 16. hul, hans syvende på dagen, som i runde 1 havde indbragt en dobbeltbogey. Det satte gang i sagerne, og han spillede sig under cutgrænsen med en runde i -4.

Han havde heldigvis det gode spil med sig til sidste runde, som han gik i -5. Vi er mange, der håber, at det er vejen tilbage på højeste plan.

 

Forrige artikelTirsdagsanekdoten om PGAs swingturneringer og Jake Knapp
Næste artikelUgens tv-golf: Stjernegolf i Singapore og Florida
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.