For en gangs skyld rettes tv’s fokus på Challenge Tour, og Grand Final, der spilles på Alcañada på Mallorca. Her er Nicolai Kristensen, Jeppe Kristian Andersen (billedet) og Sebastian Friedrichsen blandt de 45 deltagere, som kæmper om de 20 kort til DP World Tour. Faktisk kan en 21. plads på ranglisten også give et kort, da Alex Fitzpatrick allerede har sikret sig en bedre kategori og derfor ikke stiller op på Mallorca. Slutter han indenfor Top20 (og det gør han med stor sandsynlighed), så får nummer 21 også spilleret på DP World Tour.

V Sport Golf sender torsdag til lørdag fra kl. 12, og søndag fra kl. 11.30.

LPGA Tour fortsætter deres asiatiske turné, og i denne uge gælder det Toto Japan Classic, hvor både Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen er med. Emily skal meget gerne lige vinde tre-fire pladser på ranglisten, så hun kommer ind i Top80.

V Sport Golf sender fra kl. 04.00 torsdag, fredag og søndag morgen, og en halv time senere lørdag morgen.

PGA Tours Fall Season fortsætter i Los Cabos, Mexico, med World Wide Technologies Championship. Det er et af sæsonens blødere felter, så Ludvig Åberg må være favorit til at tage sin første sejr, hvis der stadig er energi tilbage i den forrygende svensker. Det er i øvrigt første gang, at PGA Tour spiller på en bane, designet af Tiger Woods.

Discoveryplus/Eurosport 2 sender fra kl. 21.30 torsdag og fra kl. 20 fra fredag til søndag.

Discoveryplus sender også fra PGA Tour Champions’ Timber Tech Championship i Florida, mens man på V Sport Golf/Viaplay kan se Asian Tour.

Foto: Getty Images

 

Forrige artikel13 danskere på Q-school stage 2
Næste artikelStille dansk start i Japan – hård vind præger Grand final
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.