Man skal tidligt op for at følge Tiger Woods, Justin Thomas og de andre PGA Tour-stjerner i denne uge. For første gang er Japan vært for en PGA Tour-turnering, når Zozo Championship afvikles på Accordia Golf Narashino CC i Chiba. GOLFTV/Eurosport 2 sender torsdag/fredag fra kl. 04.00 til 8.00 om morgenen, og finalerunderne kan følges på GOLFTV fra 04.30 og 03.30 lørdag og søndag. Har man abonnement på GOLFTV, kan man streame det hele på et lidt mere humant tidspunkt. Ingen af danskerne er med i denne uge.

Kvinderne i Korea

Også LPGA Tour er i Asien, så vil man følge Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen i det stjernespækkede BMW Ladies Championship i Sydkorea, så kan man kigge med på Viasat Golf/Viaplay fra kl. 5 om morgenen.

Sidste chance

Lidt mere menneskeligt vil det være at følge om Joachim B. Hansen kan fortsætte storspillet i Portugal Masters på Victoria banen på Algarve. Også Lucas Bjerregaard, der vandt turneringen forrige år, er med. Det samme er Søren Kjeldsen, Jeff Winther og Thomas Bjørn. Nicolai Højgaard (billedet) får en sidste mulighed for at skrabe de tilstrækkelige points hjem, der kan sikre ham et tourkort til næste år. Turneringen er kendt for at være en sand birdiefest og forhåbentlig får vi igen danskere i hovedrollerne. Viasat Golf/Viaplay sender fra 12.30 og igen fra 16.30 torsdag og fredag, og fra hhv. kl. 14 og 13.30 i weekenden.

Foto: Getty Images.

Forrige artikelTirsdagsanekdoten om nonnen og albatrossen
Næste artikelTiger topper i Japan
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.