Nattens turneringer i USA resulterede i at Nicole Broch Larsen som eneste dansker er videre til finalerunderne. Hillerød-pigen gik anden runde i Thorberry Creek LPGA Classic i 66 slag, 6 under par, og ligger midt i feltet. Hendes runde blev dog overgået af Nanna Koerstz Madsen, der kom rundt i 65 slag, men som ventet ikke kunne komme videre efter en katastrofal 78’er i første runde. Emily K. Pedersen måtte skrive under på en 74’er og er også ude.

Der er ti slag fra Nicole til Sung Hyun Park på 1. pladsen i -17.

Lecom Health Challenge på Korn Ferry Tour er ramt af dårligt vejr og anden runde måtte suspenderes. Sebastian Cappelen har således stadig muligheden for at komme videre til finalerunderne, men han ligger langt tilbage i feltet. Han havde netop slået ud på sin runde, da spillet blev afbrudt.

Bryson i udbrud

På PGA Tour viste Bryson deChambeau skræmmende højt niveau, da han for anden dag i træk gik en bogeyfri runde i 3M Open. Dechambeau lavede ni birdies, heraf en håndfuld med meget lange putts, og han ligger -14 to slag bedre end canadiske Adam Hadwin, der sent i nat kom rundt 66 slag og er i -12 samlet.

Fire spillere deler tredjepladsen i -10; Scott Piercy, Sam Saunders, Brian Harman og Sam Burns.

Jason Day havde for anden dag i træk verdens koldeste putter, men fik den omsider til at makke ret på de sidste tre huller, der alle gav birdies og så klarede han akkurat cuttet i -3.

Forrige artikelBesøg Sydsverige
Næste artikelNy TS1 driver fra Titleist
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.