Den nye TS driver-serie fra Titleist, der i denne sæson er blevet den mest spillede på PGA Tour, har fået en lillebror. TS1 kommer i handlen sidst på måneden og henvender sig til gennemsnitsgolfspilleren med lav til moderat swing speed – ham kender vi godt! Dermed tager Titleist endnu et stort skridt væk fra prædikatet om blot at være et mærke for de ’bedre spillere’.
TS1 er en ultra-letvægtskonstruktion på bare 275 gram, der gør det muligt for spillere med moderat svinghastighed at opnå øget launch og mere længde uden at skulle bruge kræfter. Man svinger den bare stille og roligt, så gør køllens konstruktion selv arbejdet, skriver Titleist i deres pressemeddelelse.

TS1 er med standardskaft hele 45 gram lettere end TS2, med et 8 gram lettere hoved, der øger hastigheden i køllehovedet. Der er sparet vægt overalt; i skaft, hoved og grip, som f.eks. er 20 gram lettere end i de øvrige modeller.
”TS1 er designet for golfere, som har en driver swing speed på omkring 85 mph og lavere, og som generelt slår under 200 meter fra tee. Ved at bringe TS teknologien over i den ekstreme letvægtskonfiguration og tilføje en anelse draw bias, har det været muligt at give dette segment af golfere en dramatisk fordel,” udtaler Stephanie Luttrell fra Titleist’ Metalwoods afdeling. Prisen bliver 3.999 kr. og den vil være tilgængelig i butikkerne fra 27. juni.

Forrige artikelUSA update: Nicole alene videre
Næste artikelEt usædvanligt år for verdens ældste major
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.