Vi har kun lige bevæget os ind i fredag eftermiddag, men allerede nu kan det konstateres at vi har en vanvittig dansk golf weekend i vente.

Rasmus Højgaard fører i skrivende stund med 8 (otte!) slag i Cazoo Open de Frace på Le Golf National efter at have afsluttet sin anden runde i 65 slag (-6) og er 15 under par.

På Ladies European Tour fører rookien Smilla Tarning Sønderby KPMG Women’s Irish Open efter en anden runde i 65 slag (-7) og 10 under samlet.

På Challenge Tour i Schweiz ligger Martin Leth Simonsen på førstepladsen i Swiss Challenge i -9, efter en runde i 67 slag (-5) – han er dog i delt føreing.

Og sandelig om ikke Frederik Birkelund lige nu efter 12 spillede huller af finalerunden i Great Northern Challenge ligger alene på førstepladsen i -12. Den krydser vi fingre for holder hjem, som inspiration for de tre andre, der har to runder mere at skulle gennemføre…

Men fire danske føringer på samme tid. Hvornår er det sidst set?

ARTIKLEN OPDATERES AF SVEND NOVRUP NÅR RUNDERNE ER FÆRDIGSPILLET

Foto: Getty Images

Forrige artikelDejlig bane i det sydligste Danmark
Næste artikelDanskernes fantastiske fredag: Rasmus Højgaard, Martin Leth Simonsen, Jeff Winther, Smilla Sønderby og Frederik Birkelund
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.