Meget kan man sige om disse corona-tider, men det scores lavt i golfturneringerne. Måske var svenske Joakim Wikström inspireret af Dustin Johnson og Scottie Schefflers vilde runder i sidste uge på PGA Tour, eller også var det bare en af de dage…

Den formstærke spiller fra Hills GC ved Göteborg, der blev nummer to i sidste uge i Esbjerg, blæste PGA Sweden National omkuld i dagens finalerunde, med to eagles, otte birdies og blot en enkelt bogey. 61 slag, 11 under banens par og et avancement til førstepladsen, der viste sig at holde hele vejen i V Sport Golf Challenge på ECCO Tour.

Niklas Johansson fra Flommen Gk havde chancen for både at vinde og komme i omspil, men med pars på de tre sidste huller, sluttede han et slag efter Wikström i hhv. 17 og 16 under par.

Der var fire slag ned til Adam Eineving, Sverige, på tredjepladsen og som bedste dansker fik Marcus Helligkilde (billedet) andel i den delte fjerdeplads i -11.

Foto: Jesper Vinzents.

DEL
Forrige artikelOplevelser i Mecklenburg-Vorpommern
Næste artikelOPDATERING: Danskerne færdige i Women’s Amateur
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.