Forside Turneringer Vraget amerikaner sejrede på Wentworth

Vraget amerikaner sejrede på Wentworth

BMW PGA Championship - Day Four Warren Little

Billy Horschel blev vejet og fundet for let til det amerikanske Ryder Cup-hold, da Steve Stricker forleden udpegede sine seks Captain’s Picks. I dag gik Horschel sidste runde af Rolex Series turneringen BMW PGA Championship på Wentworth i 65 slag (-7) og sikrede sig sejren i 19 under par, et slag bedre end Kiradech Aphibarnrat, Jamie Donaldson og Laurie Canter.

Justin Rose blev delt sekser og banker på til at få et af Padraig Harringtons picks, hvis ikke den irske kaptajn allerede har bestemt sig.

Joachim B. Hansen blev dagens dansker med en 68’er, der betyder at han deler 20. pladsen med Nicolai Højgaard. Lucas Bjerregaard sluttede en ellers glimrende dag med en dobbeltbogey og faldt tilbage til 35. pladsen, mens Jeff Winther gik en god 69’er og dermed sluttede godt af, men dog blot til en 71. plads.

På Challenge Tour blev Nicolaj Kristensen nummer 25 i Big Green Egg German Challenge. Her vandt spanske Angel Hidalgo.

På Ladies European Tour i Schweiz blev Linette Holmslykke nummer 59. Den thailandske teenager Atthaya Thitikul vandt for fjerde gang i alt og anden gang i denne sæson og konsoliderede sin førsteplads på Race to Costa Del Sol.

Foto: Billy Horschel markerer et ‘X’ med armene, efter at have vundet på Wentworth. Getty Images