Kombinerer smart teknologi med tidløst ur design

Med sin nye elegante ur kollektion, er Svenske Kronaby et seriøst bud på et moderne ur firma, der viderebringer klassisk håndværksmæssig tradition i kombination med nutidens efterspørgsel efter moderne smart teknologi. Denne nye generation af web tilsluttede ure, som også kaldes ”connectede ure”, kombinerer på bedste vis førende teknologi og elegant skandinavisk design.

Filosofien bag Kronaby er at sætte design og urmagerkunst i centrum for urmagerkunst og hertil koble relevante smarte funktioner via en app. På denne måde kan brugerne vælge lige præcis de funktioner, der giver mening for dem og personalisere uret. Kronaby kalder det ”Technology Made Human”.
Kronabys Connectede urværk er udviklet internt af professionelle software og hardware ingeniører i Sverige – og åbner op for uendelige muligheder. Sammen med Kronaby-applikationen, som allerede findes i en dansk version, tilbyder Kronaby funktioner som filtrerede meddelelser, automatisk tidszone, lydløs alarm, skridttæller, musikstyring, kamera fjernbetjening og timer for bare at nævne nogle at de funktioner, som brugeren kan vælge at bruge.

Uret er kompatibelt med både Android og iOS. Med sit brugervenlige interface og gennemtænkte design giver Kronaby-applikationen brugeren adgang til et personligt skræddersyet ur samt muligheden for at ”være på” uden hele tiden at blive forstyrret.

Kronaby kollektionen består af fire serier:
APEX, CARAT, SEKEL og NORD, som i alt findes i 44 nutidige varianter. Kronaby uret er udstyret med første klasses detaljer, såsom ridsefrit buet safirglas, vandtæthed til 100m og en batterilevetid på op til 2 år, så der er ikke brug for daglige opladninger, som det f.eks er tilfældet med de egentlige smart watches.

APEX og et udvalg af SEKEL-modellerne er udstyret med en mini skive for at give adgang til ekstra mange funktioner og aktiviteter. Øverste og nederste trykknapper samt kronen er knyttet til Kronaby app’en og kan indrettes med skræddersyede funktioner.
Kronen kan f.eks. anvendes som en hurtig adgang til at sætte en timer og starte en nedtælling.

Forrige artikelNy turnering fik to gange holes-in-one i premieren
Næste artikelDe tre finalehold i Lintrup & Norgart Open vandt rejsen til fantastiske Praia D’El Rey
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.