Efter indledende runder fem steder i landet havde 28 holde kvalificeret sig til Landsfinalen i golfturneringen for danske erhvervsliv – Lintrup & Norgart Open – på HC Andersen Golf i Bogense.

Banen stod flot og vinden gav tilpas udfordring, selv om vejret nok viste sig fra sin meget venlige sider på disse kanter. Banen er designet som en linksbane og fra enkelte huller, er der kig til vandet. Scores var da også i den gode ende, når man tænker på, at det er begge de to stabelfordscores, der tæller som holdscore. Der er altså ingen billige badebilletter her, som når man f.eks. spille Fourball. Bedst var Henrik Frederiksen og Lars Peter Thomsen fra JS Ventilation. De spiller til dagligt i Næstved Golfklub.

De tre bedste hold vadnt således en plads i finalen, der spilles i Portugal på det fantastiske Marriott resort Praia D’El Rey og de 4 baner, Praia D’El Rey, West Cliffs, Royal Obidos og Bom Successo. Der var præmier til de 10 bedste hold.

Placeringerne i Landsfinalen i Lintrup & Norgart Open på HC Andersen Golf:
1. JS Ventilation, Henrik Frederiksen og Lars Peter Thomsen, 73 point
2. BB Fugeentreprise, Bo Bjerre og Jens Berger, 71 point
3. proconnect.nu, Christian Skovmose og Brian Sørensen, 71 point
4. Simon’s Herreklub, Henrik Kalmar og Michael B. Pedersen, 70 point
5. Bubba & Rickie, Steen Jensen og Peter Klempel, 69 point

Forrige artikelWeb tilsluttede ure fra svenske Kronaby
Næste artikelHærværk mod Odense Golfklub
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.