Et par dage før Odense GKs store afslutningsturnering begik et ukendt antal personer et ualmindelig groft hærværk mod klubben. Fem buggys, de fleste blandt nyligt indkøbte elbiler, blev stjålet, kortsluttet efter ødelæggelse af panelerne og kørt ud til fem forskellige steder i omegnen, hvor de blev efterladt i stærkt beskadiget tilstand. Nogle af dem havde først kørt rundt på fire greens, hvor flagene var knækket. Desuden havde man fået startet en stor traktor og forsøgt at vælte et træ med den, og endelig var en boldopsamlingsmaskine taget på langfart.

En meningsløs og uforståelig handling, og især forundrer det, at de forskellige køretøjer blev fundet adskillige kilometer fra hinanden.

Golfmanager Esben Hallundbæk Hansen oplyser, at man var godt dækket ind forsikringsmæssigt, og at man desuden fik greens repareret i tide til, at man kunne slutte sæsonen godt af.

Forrige artikelDe tre finalehold i Lintrup & Norgart Open vandt rejsen til fantastiske Praia D’El Rey
Næste artikelVenteliste i Outrup GK
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.