PRESSEMEDDELELSE:
Aalborg Golf Klub har fået 20.000 DKK i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Med bevillingen kan AaGK se frem til at afvikle årets Junior opstarts camp.

Marianne Ormstrup, Formand for Juniorudvalget, glæder sig over tildelingen: ”AaGK har over de senere år set stor tilslutning til vores junior afdeling, og vi nærmer os 100 juniorer i klubben i aldersgruppen 5-18 år. Med dette signifikante bidrag fra DIF og DGI’s foreningspulje kan vi afholde en fantastisk weekend for vores juniorer med fællesskab, træning og højt humør i centrum.”

I AaGK ser Golf Manager, Nicolas Grund Kristensen frem til årets junior camp, som forhåbentlig vil byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.
”Junior arbejdet har og bør have stor prioritet hos alle foreninger i Danmark. Det er her fremtiden for forenings- og klublivet skabes, og det er her vi finder nye talenter, og ikke mindst dyrker fællesskabet og sammenholdet blandt vores unge mennesker. Det er intet mindre end fantastisk, at vi i år kan tilbyde vores yngste medlemmer en weekend fyldt med aktiviteter og træning. En stor tak til DIF og DGI’s foreningspulje for denne mulighed til at løfte niveauet betragteligt!”

AaGK har modtaget bevillingen på 20.000 kr. fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Foto: Juniorer i Aalborg Golf Klub (C)AaGK

Forrige artikelMonahan om møde med PIF: Konstruktivt
Næste artikelStærke danske udlæg i Singapore og Indien
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.