I uge 33 fejrer Harre Vig Golfklub 26-års fødselsdag.

Klubben blev stiftet i 1994 og banen blev åbnet for medlemmer i foråret 1997. Officiel indvielse af banen skete i august 1997. Banen er tegnet af banearkitekt Henrik J. Jacobsen og er smukt beliggende med udsigt over Harre Vig, fra næsten alle huller. Banen er karakteriseret ved en utrolig flot flora, skøn natur med mange små søer, flotte træer og buske. Harre Vig byder sine gæster på fine oplevelser i fredet natur med alt fra sjældne orkideer og fugle til storslåede udsigter over Limfjordslandet.

Udover klubbens smukke 18 huls bane, er der også en par 3 bane med 6 huller – Pay and Play.
En fin Driving Range, Putter bane, samt indspilsbane med tre huller til at træne bunker slag, indspil eller putning kan bruges frit af klubbens medlemmer og de mange Greenfee gæster. Derudover bruges træningsfaciliteterne til træning hos klubbens juniorafdeling og nybegynderhold samt individuel træning hos klubbens træner Knud Storgaard.

Klubben har ca. 500 medlemmer i alle aldre. Der er mange medlemmer med høj anciennitet i klubben og heldigvis lykkes det fortsat at tiltrække nye medlemmer. Tonen er uformel og alle føler sig velkommen i klubben. Hvis man ønsker fællesskab, er der mange muligheder. Vi har flere klubber i klubben som spiller og hygger sammen hver uge. Her er både en dameklub, en seniorklub og en herreklub, og andre små klubber.
Derudover afholdes flere matcher hvert år, som er flittig besøgt af klubbens medlemmer. Altid med flotte præmier fra vore sponsorer.
Der er en dejlig golfcafe, hvor man kan nyde den smukke udsigt over fjorden, mens man indtager Niels’s lækre mad og kolde lokale drikkevarer.

Klubben drives af en velfungerende bestyrelse, dygtige Greenkeepere og nogle kompetente kontordamer. Derudover er der mange andre frivillige, som hjælper til for at klubben kan køre og stå skarp for såvel klubbens medlemmer som de ca 7000 Greenfee gæster, som hvert år benytter banen.

Harre Vig Golfklubs bane er bestemt et besøg værd. Banen er tidligere blevet kåret af Golfhæftets brugere, som den 3. bedste i Danmark.

I uge 33 er der i anledning af fødselsdagen et godt tilbud:

Greenfee inkl. mad fra mandag til og med fredag for kun 175 kr.
Menuen er svinekam m/bagt kartoffel & salat.

Forrige artikelPGA Tour: Højgaard nåede ikke rundt
Næste artikelFredagsopdatering: Tre missede major cuts, debutant-sejr og klarede cuts
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.