Hornbæk Golfklub annoncerer opførelsen af SIM NORTH, et avanceret golfcenter og en milepæl i klubbens historie.

Det første spadestik blev taget af borgmester Benedikte Kiær fra Helsingør kommune onsdag d. 6. marts. På foto ses borgmesteren sammen med Hornbæk Golfklubs formand, Karsten Glahn.

Hornbæk Golfklub er stolt over at kunne afsløre planerne om opførelsen af SIM NORTH, et nyt golfcenter, der vil ændre golfoplevelsen i klubben. Med fokus på avanceret teknologi og faciliteter, vil SIM NORTH bringe en ny æra af golf til Hornbæk Golfklub og golfspillere i Nordsjælland.

Som en af de første klubber i Danmark vil klubben investere i et decideret golfcenter, bekræfter Hornbæk Golfklub, som med dette engagement vil gøre golf til en helårsaktivitet. Med fire topmoderne golfsimulatorer og nye bade- og omklædningsrum samt lækker lounge, håber klubben at SIM NORTH vil blive det foretrukne samlingssted for golfentusiaster i hele regionen.

Klubben forventer også at holde klubbens restaurant Bistro19 delvist åben i vintersæsonen, så der er mulighed for at kombinere fællesskabet omkring indendørs golf med et måltid mad.

“Vi er glade for at kunne præsentere SIM NORTH som et centrum for golfinnovation i Nordsjælland,” udtaler klubformand Karsten Glahn. “Med vores investering i bygninger og den nyeste teknologi fra “Trackman”, vil vi tilbyde vores medlemmer og gæster en førsteklasses golfoplevelse – hele året rundt – og bidrage til at Hornbæk Golfklub vil være det foretrukne klubvalg i Nordsjælland.”

SIM NORTH vil tilbyde medlemskabspriser og timepriser, der gør det tilgængeligt for golfspillere på alle niveauer. Karsten Glahn fortsætter, ” Klubbens vision om socialt samvær og golf for alle – hele året- afspejles i dette initiativ, der sigter mod at bringe golfens glæde ud til en bredere skare af mennesker.”

Centret forventes at åbne dørene oktober/november 2024.

Forrige artikelUgens tv-golf: Nicolai Højgaard i The Players på TPC Sawgrass
Næste artikelKlub, spillere og Astrup glæder sig til DPWT på Furesø
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.