The Players på TPC Sawgrass har ikke majorstatus, men turneringen er det nærmeste man kommer en major, uden at være det.

Således har turneringen i Florida kalenderen helt for sig selv i denne uge. Der spilles hverken på DP World Tour, LPGA Tour eller Ladies European Tour. Ja, selv LIV Golf er på pause, så dets medlemmer kan sidde hjemme i sofaen og drømme sig hen hvor der spilles om meget mere end mange penge… om ære og et historisk trofæ.

Nicolai Højgaard, som fyldte 23 år tirsdag, har fået adgang til turneringen, og spiller de to første runder med Denny McCarthy og Matt NeSmith. De slår ud torsdag kl. 17.56 fra 10. hul og fredag allerede 12.51 fra hul 1.

Sidste uges vinder, Scottie Scheffler er verdens bedste i øjeblikket, og han er bookmakernes favorit til at tage sejren. Han er i bold med Rickie Fowler og Justin Thomas, og så er Rory McIlroy ude med Viktor Hovland og Jordan Spieth de to første dage.

Discovery+/Eurosport sender fra kl. 18 torsdag-fredag, kl. 19 lørdag og igen fra kl. 18 søndag. Men allerede fra kl. 12.30 kan man følge main feed, featured holes og featured groups, hvis man vil have det hele med.

Er det ikke nok, så kan man følge Asian Tour fra Macau fra kl. 5.30 om morgenen på Viaplay/V Sport Golf torsdag til søndag.

Foto: Getty Images

Forrige artikelTirsdagsanekdoten om LIVs afkald på point til Verdensranglisten
Næste artikelHornbæk Golfklub opfører golfcenter
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.