For et år siden ramtes samtlige fem danske deltagere i Qatar Open af en slags Qatar-kathar og missede cuttet. Igen i år stillede fem danske til start, en af dem den kun 18-årige amatør Mikkel Mathiesen, der har hjemmebane i Qatar, men trods alt ikke havde nogen chance for at klare cuttet. Efter en anden runde i hæderlige +3 blev han nr. 140 +12.

En overgang fredag var Jeff Winther i -4 for dagen og -6 i alt og lå delt nr. 5, men to bogeys sendte ham tilbage som nr. 22 i -4.

Thomas Bjørn lå med to huller tilbage i -3, men sluttede med to bogeys. -1 var dog nok til at klare cuttet som nr. 59.

Derimod var det farvel til Joachim B Hansen som 88 i +1 og Søren Kjeldsen som 101 i +2 efter at have indkasseret såvel en dobbelt- som en tripelbogey, der gjorde, at hans anden runde blev på +2.

Trods alt to danskere videre i år, og der er såmænd ikke så langt helt til tops, for turneringen føres i -8 af Mike Lorenzo-Vera, Frankrig, og sydafrikanerne Justin Harding og George Coetzee.

Forrige artikelNy greenkeeper i Hobro
Næste artikelParløb på Arnie’s Place
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.