Tommy Fleetwood og Keegan Bradley har skilt sig ud i toppen. Thorbjørn missede akkurat cuttet.

For anden dag i træk spillede Thorbjørn Olesen strålende på Bay Hill’s bag9, men banens for9 kunne han til gengæld ikke greje. Tallene taler sit tydelige sprog. Han var 6 under på bag9 over de to første dage af Arnold Palmer Invitational, og 8 over på for9. Facit: 2 over par, hvilket hele fredag eftermiddag var lige på grænsen af cuttet i den stærkt besatte turnering, der spilles i Arnold Palmers ære på den bane han ejede i 40 år frem til sin død i 2016. I sidste ende viste det sig at være ét slag for meget.

Blandt andre Phil Mickelson , Brooks Koepka og J.B. Holmes faldt også for cuttet.

To i udbrud

I toppen skiller to spillere sig ud; Tommy Fleetwood var ude om morgenen og gik 66, bl.a. med to eagles på kortet, og om eftermiddagen fik han følgeskab på -9 af Keegan Bradley efter en 68’er. De har fire slag ned til ikke færre end seks spillere på -5. Jhonattan Vegas, Francesco Molinari, Kevin Kisner, Billy Horschel, Roger Sloan, der kom ind i turneringen på et afbud tirsdag, og sidste uges chok-vinder Keith Mitchell, der rider på en bølge af selvtillid i disse dage.

30 spillere er indenfor blot to slag af andenpladsen og seks fra toppen. Følge livescoring her.

Foto: Getty Images

Forrige artikelWinther og Bjørn klarede cuttet
Næste artikelFra Kontoret til Birdie
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.