Tiger Woods blev i nat opereret i begge ben. Der er adskillige kvæstelser, og begge er brækket. Alligevel fortæller sheriffen, der kom til stede efter ulykken, der skete i udkanten af Los Angeles, at den 45-årige golfstjerne var heldig med at slippe fra den voldsomme ulykke i live.

Woods var kl. 7 morgen i stor fart på vej til reklameoptagelser med Golf Digest, da han mistede kontrollen med bilen, drønede gennem midterrabatten, over den modsatte kørebane og ud over en skrænt. Her undgik bilen at ramme en telefonpæl, men havnede på taget, så Woods kan være glad for, at han brugte sin sikkerhedssele.

Woods var ved bevidsthed, men havde ingen fornemmelse for, hvor hårdt han var kvæstet, som det ofte er tilfældet, mens forulykkede er i chok. Han blev skåret fri med et såkaldt ‘jaws of life’ og taget ud gennem forruden.

Vi kan gå ud fra, at Woods ikke kan blive klar til Masters, og igen tvivle på, at han overhovedet kommer til igen at spille golf på topplan – men han har før overrasket.

CNN ryddede sin sendeflade i en time for ikke blot at behandle ulykken, men endnu engang give et portræt af Woods, hans karriere og hans status i USA. Ikke mindst udtalte mange, der kun kender til golf gennem Tiger Woods sig, og en journalist fortalte om, hvor mange han havde set bryde sammen i krampegråd af glæde, da Woods vandt Masters 2019.