Foreningen Private Golfbaner har i flere år overvejet, hvad de kunne gøre som modtræk/parallel til rabathæfter eller de mange fritspilsordninger, som klubber har med hinanden.

I 2018 lavede de så en ordning, hvor fuldtidsmedlemmer af 15 af foreningens klubber kunne købe et fordelskort til 600 kr., der gav dem mulighed for at spille samtlige øvrige baner en enkelt gang i årets løb.
Det blev en succes, og de fleste af pengene, der indkom ved salget, var øremærket til markedsføring, så nu får tilbuddet fuld skrue.
De 15 baner er: Birkemose, Brundtland, Dragsholm, Haunstrup, Hørsholm, Ishøj, Ledreborg, Markusminde, Midtsjælland, Odense Eventyr, Skjoldenæsholm, Stensballegaard, Vallø, Volstrup og Værebro.

– Vi ser ikke sådan på det, at vi taber penge på greenfee. Tværtimod mener vi, at initiativet kan tiltrække nye medlemmer og give ekstra omsætning, for de fleste, der tager af sted for at bruge deres kort, har en eller flere venner med. De spiser i restauranterne, og skal de overnatte, skaber det også omsætning i hotellerne og gavner den almindelige turisme, siger foreningens formand Peter Arendorff.
– Chancen for, at man kommer igen, stiger kraftigt, når man først har været på en bane, så det er vigtigt at få vist alle anlæggene frem.
– Da der også let kan gå sport i at få så meget ud af sit fordelskort som muligt, sætter det den generelle spillelyst i vejret, og måske ser man steder, som man fristes til fremover at holde ferie i, fortsætter han.

Det er ikke samtlige golfanlæg i foreningen, der er med i initiativet endnu, men noget kunne tyde på, at endnu flere tilslutter sig før 2020.

Forrige artikelGolf2change
Næste artikelFra Rottegift og angstanfald til Portrush
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.