European Tour har i år ikke mindre end ni turneringer på stage one, og 18 danske spillere prøver lykken på dem.

Ingen af dem stillede op i England, da første afdeling blev afviklet i forgangne uge, og ganske usædvanligt er der kun tre i Fleesensee i denne uge. Det plejer at være danskernes foretrukne heat, men måske er de trætte af at konkurrere med hinanden der.

I så fald har de forregnet sig, for der er ikke mindre end ti danske spillere i østrigske Ebreichsdorff i næste uge. Det kommer vi tilbage til, som vi også gør det med Oliver Percy, der er eneste dansker i Stoke, og de fire spillere, der tager til Golf d’Hardelot, hvor Mads Vibe-Hastrup lidt overraskende forsøger sig igen, Bogogno og Bom Sucesso i Portugal, hvor Christian Bæch (billedet) bliver ene dansker.

I denne uge er der ingen danskere i Arlandastad, Sverige, mens de tre danskere, der tirsdag lagde ud i Fleesensee, er således placeret efter første runde: 10. Andreas Hillersborg -1. 59. Christian Dahl +4. 72. Daniel Nygaard +6.

Forrige artikelFloridas hyggeligste golfklub
Næste artikelAktiv sommer i Sebber Kloster
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.