Som mange andre klubber har der været en faldende tendens i medlemstallet, men i denne sommer besluttede man at gøre noget alvorligt ved det, fortæller pro’en Kristian Jeppesen.

Først var Sebber Kloster en del af DGUs ’Sjov Sommergolf’ og Aalborg Kommunes ’Aktiv Sommerferie’, og det trak 40 elever i aldersgruppen 3-10. klasse. De spillede såvel golf som footgolf på Engsløjfen med stor begejstring.

Derefter blev der afholdt juniorlejr. Klubben har ca. 20 juniorer i alderen 6-14 år til hver træning. 11 af dem var på lejr og spillede wifi og kort, når det tordnede med skybrud uden for, men så snart muligheden bød sig, var de ude på golfbanen.

Tredje initiativ var deltagelse i DGU’s ’Tag en ven med-dag’. Igen var vejrudsigten truende, men alligevel stod 24 nye ansigter parat, da Kristian Jeppesen gav en kort instruktion, før de fik lov at putte fulgt af spil på Pay ’n Play-banen og servering af pølser med øl eller vand i klubhuset. Et flot resultat er, at 18 bagefter er startet på golfskolen.

Sebber Kloster har meget smukke omgivelser og en dejlig og varieret bane, der trækker mange greenfeegæster. Desuden håber klubben, at den efter oprykningskampen mod Dronninglund 15. september har et 2. divisionshold.

DEL
Forrige artikel18 danskere på Q-schools stage one
Næste artikelCappelen debuterer på PGA Tour
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.