Canadiske Mackenzie Hughes lavede ti birdies og otte pars i første runde af Travelers Championship, og var ganske tæt på en birdie mere på sidste hul – banens 9. De 10 under par var selvfølgelig dagens bedste scores, og faktisk opbyggede han hele tre slags forspring til en forfølgertrio af ypperste kvalitet; Rory McIlroy, Xander Schauffele og Victor Hovland.

Begge danskere skal levere gode anden runder i dag for at klare cuttet. Lucas Bjerregaard ligger bedst til i -1, et enkelt slag fra grænsen, mens Sebastian Cappelen i +2 har noget af en opgave foran sig.

Side om side med Cappelen ligger et par gedigne overraskelser; Kevin Tway, Ted Potter Jr. og – hold på hatten! – Collin Morikawa, som læner sig op af sit første missede cut nogensinde som professionel….

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelFør en hed dag på HimmerLand
Næste artikelHelligkilde vandt på 18. hul
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.