I forbindelse med sin traditionelle ‘nytårskur’ for medlemmer og samarbejdspartnere oplyste Hørsholm Golf, at årets DM i Paragolf vil blive spillet på Hørsholms anlæg. Baneejer Peter Arendorff  stiller uden berening alle faciliteter til rådighed og glæder sig til at byde landets bedste paragolfspillere velkommen 25.-27. september.
I den forbindelse udtaler DGU´s paragolfkonsulent Jesper Hviid:
Vi er meget glade for, at Peter Arendorff og klubben har tilbudt at være værter for årets DGU-mesterskab. Hørsholm Golf har vist stor interesse for paragolf og tilbyder bl.a., at DGU-godkendte paragolf-spillere også i den kommende sæson kan spille banen gratis.
Det er første gang, at DM skal afvikles i hovedstadsregionen, og DGU ser frem til samarbejdet med klubben omkring planlægning og afvikling af årets turnering. Vi håber og forventer, at 45-50 spillere vil deltage i årets Paragolf-DM.
(Skrevet på basis af pressemeddelelse fra Jesper Hviid, der også har stillet foto af fv Peter Arendorff, Troels Højbjerre (paragolfspiller fra Helsingør) og klubformand John Christian Langeberg til rådighed)
DEL
Forrige artikelOmspil over to dage og syv huller vundet af Lopez
Næste artikelLouise Markvardsen godt i gang
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.